عوارض مصرف ترامادول
نوشته شده توسط : هسا

سلام مجدد

همان طور که در پست اول توضیح داده شد خوردن تریاک به مراتب و بسیار عوارض بدتری نسبت به کشیدن آن دارد حال با این توضیحات وارد بحث مصرف خودسرانه ترامادول که همان تریاک است می شویم .

نکته اول اینکه ترامادول را به چشم یک قرص مانند استامینوفن یا اینکه بابا مواد مخدر کجا و خوردن چند تا قرص کجا نگاه نکرده و بسیار هوشیار باشید .

آیا می دانید ترک ترامادول از ترک تریاک سختر است ؟ بله .. این نکته بسار مهم و جدیست . چه بسیا افراد یا جوانانی هستند که به خوردن ترامادول به شدت وابسته شده و از پزشکان یا دیگران برای ناکامی چند باره در ترک ترامادول شکایت می کنند . این دسته از افراد نه تنها دچار اعتیاد سنگین شده بلکه دچار مشکلات دیگر مانند بیماری و مخصوصا تشنج گردیده اند . در این سایت چند بار به صورت تکراری از کلمه تشنج استفاده شده است و منظور از تکرار این کلمه ابراز مکافات و حالتهای بد تشنج در اثر خوردن مخصوصا ترامادول می باشد بله .. مصرف دائم و مخصوصا سوء مصرف ترامادول بسیار تشنج زاست .

اگر ترامادول بیشتر از مقدار مصرف شود شخص احساس سرگیجه و لرزش بدن می کند . این حالت بیانگر این است که شخص نزدیک به حمله عصبی یا تشنج است . فرد مسموم را تا زمانی که از هوش نرفته باید وادار به تخلیه معده کرد . بهتر است این کار در مکانی مثلا با استفاده از سطل و به طور کلی به صورتی که اگر دچار حمله شد سر وی ضربه و آسیب نبیند . این تشنج با تشنج یک انسان صرعی فرق دارد چون در زمان بی هوشی و خالی نشدن معده احتمال مرگ و خفگی به راحتی برای فرد امکان پذیر است . در صورت دانستن مصرف ترامادول توسط این شخص هر چه زودتر باید با اورژانس بیمارستان تماس گرفت . در هر حال معده باید شستشو و ترامادول مصرف شده بیرون کشیده شود . به هوش آمدن بیمار شانسی است ! در صورتی که پزشک اورژانس از تجربه کافی برخوردار باشد شانس به هوش آمدن بیمار بیشتر است . مصرف همزمان کلونازپام و ترامادول حال یک انسان عادی را بد می کند ولی یکی از داروهای ضد تشنج قوی همان کلونازپام است که تزریق مقدار 1mg  آن می تواند سریع تر از هر داروی ضد تشنج دیگری مانند گابا یا والپارات سدیم مثمر ثمر باشد . بگذریم ..

حال می پردازیم به بحث ترک اعتیاد به ترامادول :

بهترین روش برای ترک ترامادول کم کردن تدریجی آن است . مثلا اگر شخص روزی 300 تا 400 میلی گرم که مقدار زیادیست ترامادول مصرف می کند بهتر است با کمی صبر و حوصله هر سه روز 100mg از مصرف خود را کاهش دهد ولی به 100mg که رسید مدت زمان بیشتری را باید صرف قطع ناگهانی و ترک کامل ترامادول کند . این نکته مهم است که مصرف شخص چه مدت به طول انجامیده است . هر چه مدت زمان مصرف بیشتر باشد مدت زمات ترک این ماده نیز طولانی تر و سخت تر می باشد به همین دلیل اگر به فرض مثال شخص دو سال ترامادول مصرف می کرده باید مقدار 100mg مصرف آخری به قصد ترک را تا 15 روز ادامه دهد . سپس مصرف خود را به 50mg در روز رسانده و زمانی که احساس کمی قدرت در بدن خود کرد می تواند ترامادول را قطع کند . همچنین در موقع ترک از مصرف روزانه یک عدد قرص دپاکین 500mg  برای احتیاط و جلوگیری از تشنج احتمالی استفاده کند .

با این روش هر کسی می تواند به راحتی از شر اعتیاد به ترامادول راحت شود .مستلزم آن فقط کمی صبر است . همچنین ناگفته نماند ترک ناگهانی ترامادول مخصوصا برای افرادی که روزی چندصد میلی گرم مصرف می کرده اند می تواند خطرناک باشد . احتمال تشنج ، ضعف شدید ، درد عضلات ، پریشانی و بر هم خوردن حالت روانی مانند دویدن ناگهانی یا فرار کردن ، احساس افسردگی شدید ، تهوع و  بی اشتهایی از عوارض ترک ناگهانی ترامادول می باشد .

 

مصرف ترامادول نیروی جنسی را به شدت کاهش داده و بعضا به صفر می رساند .

مصرف ترامادول باعث تحلیل رفتن هوشیاری و فراموشی می گردد .

مصرف ترامادول تست اعتیاد به مورفین را مثبت می کند .

مصرف ترامادول موجب سردردهای شدید روزانه می شود .

مصرف ترامادول موجب خواب آلودگی و ترک آن موجب بی خوابی و کلافگی می شود / از دلایل ناتوانی در ترک مشکل

بی خوابیست که بدون نیاز به داروهای خواب آور پس ترک کامل و تجدید قوای بدن این مشکل برطرف می شود .

مصرف ترامادول چون یک داروی ضد درد قوی به شمار می رود اجاره تشخیص درد برخی بیماریها منجمله بیماریهای عفونی و ریوی مانند عفونت ریه و سرفه را به فرد نمی دهد در نتیجه بیماری ممکن است حاد شود .

مصرف ترامادول انگیزه کشیدن سیگار را چند برابر می کند که خطرناک است و در صورتی که مصرف کننده سیگاری باشد پشت سر هم سیگار می کشد که بعضا موجب حال به هم خوردگی می گردد .

در هنگام ترک ترامادول بهتر است فرد از انجام کارهایی که نیاز به هوشیاری دارد پرهیز کند مثلا در خانه بماند یا به کلینک ترک اعتیاد رجوع کرده و بستری شود .

پس از قطع کامل ترامادول حالت تشنج و تیکهای عصبی به طور کامل از بین می رود .

پس از ترک کامل ترامادول قدرت جسمانی و جنسی ، نشاط و شادابی فرد به طور کامل برمی گردد .

بسته به مقدار و طول مدت مصرف پس از قطع کامل دارو عوارض ناشی از ترک از مدت زمان 10 و نهایتا 20 روز از بین می رود

برای مثبت نشدن تست اعتیاد قبل از آزمایش باید حداقل یک هفته از خوردن ترامادول اجتناب کرد .

 

نکاتی مثبت در هنگام ترک :

ترک ناگهانی ترامادول برای مصرف کنندگان بالای 100mg به صورت ناگهانی سخت و عوارض دارد .

تجربه نشان می دهد راهی جز کم کردن تدریجی با انگیزه ترک ترامادول وجود ندارد .

پس گذراندن مراحل کم کردن و قطع کامل دارو اکثر مصرف کننگان با بی خوابی و افسردگی شدید مواجه می شوند که بیمار باید بسیار هوشیار باشد و بالای 10 روز این حالتها را به هر نحوی که خود می داند تحمل کرده و مطمئن باشد که سلامتی وی بر می گردد .

اگر در موقع ترک حال بیمار بیش از تحمل بدن وخیم شد دوره کم کردن دارو کوتاه و مصرف اندک دارو باید برای چند روز دیگر ادامه پیدا کند .

 

 

 

 

 





:: برچسب‌ها: تشنج , تشنج در اثر مصرف ترامادول , ترک ناگهانی ترامادول , آموزش ترک ترامادول , قرص ترامادول ,
:: بازدید از این مطلب : 5284
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: